Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Winter Dinner Game

Details over dit uitje
Crazy Winter Dinner Game

Groepsuitje of bedrijfsuitje in Nederland of België organiseren maar u wilt wel een beetje fun, food en een vorm van teambuilding? Met deze Crazy Winter Dinner Game weet u zeker dat uw bezoek aan de stad van uw keuze bijzonder en memorabel wordt! Een paar leuke uitdagingen in de stad aangaan om tussendoor in drie verschillende restaurants te dineren, dat is in essentie wat wij tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje voor u serveren.

U wandelt van restaurant naar restaurant en ondertussen doet u voor ons nog een aantal potsierlijke en hilarische opdrachten, het straatje schoonvegen van de burgemeester bijvoorbeeld (letterlijk). Alle opdrachten krijgt u van ons per telefoon door, ook het adres van het volgende eetfestijn!

Natuurlijk krijgt u van ons een digitale videocamera mee om alles even voor het nageslacht vast te leggen en schuift u aan in het volgende etablissement om het hoofdgerecht te verorberen. In het laatste restaurant komen we op afgesproken tijd bijeen om het nagerecht van commentaar te voorzien en het winnende team de hoofdprijs te overhandigen, een medaille voor ieder lid van het winnende team!

Natuurlijk hebben altijd nog de video´s om het één en ander te verifiëren, dus vals spelen biedt helaas geen soelaas! Brr… het zijn barre tijden, vooral als het sneeuwt, maar wel erg gezellig!

Inclusief:

– Lekker 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
– Professionele begeleiding
– Videocamera’s
– Filmpjes digitaal toegestuurd
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Crazy Dinner? Voor  7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan