Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Winter Dinner Game

Details over dit uitje
Crazy Winter Dinner Game

Huisbrand Events organiseert de leukste stadsavonturen en city games in elke grote stad in Nederland en België. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en groepsuitjes die wat extra’s nodig hebben. Extra met een hoofdletter! De Crazy Winter Dinner Game is wel een hele speciale uit onze creatieve stal. Het spel is gebaseerd op het ooit zo populaire Tv-programma van BNN, Crazy 88, waarin teams hele dwaze en knotsgekke opdrachten moeten zien uit te voeren, iets wat ze normaal gesproken nooit zouden durven.

Hoe gek kan het eigenlijk worden? Binnen de grenzen of totaal idioot?
Wat dachten jullie van een mega sneeuwpop maken of geld verdienen als bibberende straatmuzikanten? De Crazy Winter Dinner Game zorgt altijd weer voor die originele uitdagingen die jullie gezellig met vrienden of collega’s moeten zien klaar te spelen. Jullie gezelschap wordt verdeeld in teams en elk gezelschap trekt door de stad en gaat aan de noodzakelijke teambuilding doen. Treuzelen is geen optie, ‘follow the leader’!

Teambuilding voor durfals en doorzetters
De opdrachten worden natuurlijk allemaal opgenomen met een camera die jullie van ons mee hebben gekregen. Alles wordt voor het nageslacht vastgelegd. Tussendoor schuiven jullie aan tafel in de gezelligste horeca-etablissementen (3x) van de stad om even op te warmen en een heerlijk gerecht te nuttigen. Tijdens het dessert zal het winnende team de hoofdprijs in ontvangst nemen, de medailles voor alle leden van het winnende team liggen al klaar!

Inclusief:

– 3-gangen diner in drie verschillende restaurants in een stad naar keuze
– Enthousiaste begeleiding
– Videocamera’s
– Filmpjes digitaal toegestuurd
– Prachtige prijs voor het beste Crazy Winter Team
– Deze winter in elke grote stad in Nederland of België te boeken!

Prijs:

10 – 14 personen € 57,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 53,50 p.p. excl. BTW
30 –  > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons speciale drankarrangement zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee in elk restaurant dat jullie bezoeken. En… zo kom je ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kan je elk arrangement in de door jullie gekozen stad op maat reserveren, ook als je met minder personen wilt deelnemen. Als je het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat je selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan