Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cocktail-party & Tapas-fiësta

Details over dit uitje
Cocktail-party & Tapas-fiësta

De ultieme tropische combinatie van Huisbrand Events voor iedereen die in een stad in Nederland of België wilt genieten . Stap in de wereld van de cocktails en overheerlijke Tapas. Wij maken van uw groepsuitje of bedrijfsparty een tropische verrassing, vol verrassende smaken. Uw bedrijfsuitje wordt er gelijk een stuk warmer van.

16.30 - 18.30 Cocktailparty

Wat dacht u van een workshop cocktails creëren voor gevorderden? Bij binnenkomst ontvangt u een heerlijke alcoholvrije cocktail. Na de kunsten van de professional mag u zelf twee verschillende cocktails brouwen. Natuurlijk mag u zelf ook nog even een slokje proeven! Voor de echte fijnproevers shaken we ze, indien noodzakelijk, zelfs alcoholvrij!

19.00 - 21.00 Tapas Diner

Spaanse tapas, waar u uw vingers bij zult aflikken! Geniet van een fantastisch 3-gangen diner met alle ingrediënten die de Spaanse keuken in huis heeft. U bestelt gewoon nog een cocktail om het af te leren en smult ondertussen van de heerlijkste Spaanse hapjes uit Zuid-Europa.

De kok staat in de keuken met zijn Spaanse koksmuts culinair te goochelen alsof zijn leven ervan af hangt.

Inclusief:

- Cocktails Workshop met professionele begeleiding
- Heerlijk Tapas Diner
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! 

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw cocktailparty? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan! 

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan