Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cocktail Cruise met workshop

Details over dit uitje
Cocktail Cruise met workshop

Even lekker het water op en wat leuks beleven tijdens uw bedrijfsuitje of groepsuitje? De Cocktail Cruise van Huisbrand Events brengt u de lekkerste drankjes van dit moment. Dit arrangement is te boeken in steden in Nederland en België en is bijna altijd uitverkocht! Dus wees er snel bij als u een heerlijke rondvaart wilt combineren met onze gezellige cocktail workshop.

Op deze twee uur durende cruise krijgt u een volledige workshop cocktail shaken en leert u de fijne kneepjes van het vak.

Na een korte theoretische uiteenzetting en een demonstratie gaat u zelf aan de slag. U leert in 12 stappen uw eigen cocktail te shaken. Hilarische momenten worden afgewisseld met serieuze shake-akties.

Al snel voelt u zich een volleerd cocktailshaker en bent u er klaar voor uw vrienden thuis te verrassen met een lekkere cocktail.

Mooie plaatjes en lekkere cocktails maken deze cruise tot een onvergetelijk evenement!

Inclusief:

- Privé boot
- Cocktails
- Professionele begeleiding
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan