Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Buitengewoon Breda

Details over dit uitje
Buitengewoon Breda

10.30 - 11.00 Koffie en Gebak

'Buitengewoon Breda' is een dagje uit in Brabant, met rondleiding, rondvaart en high tea, door Huisbrand Events. Wij zorgen natuurlijk voor een buitengewoon gastvrije ontvangst met een vers kopje koffie of thee met een heerlijk stuk Breda's gebak. Na dit heerlijke begin komt de gids jullie ophalen voor de rondleiding.

11.00 - 13.00 Rondleiding Breda

De stad Breda verwierf in 1252 stadsrechten en draait dus al een tijdje mee. Onze professionele gids leidt u rond langs de Grote of Lieve Vrouwe kerk en nog veel meer monumenten. Wat dacht u van 'Het Kasteel van Breda', sinds jaar en dag doet deze locatie dienst voor de Koninklijke Militaire Academie? Deze voormalige burcht uit het jaar 1350 is in de loop der eeuwen verbouwd tot z'n huidige staat. Natuurlijk komt u ook alles te weten over de levendige historie van Breda gedurende de Spaanse overheersing, de waterpoort en het 'Spanjaards Gat' herinnert nog aan deze periode. We laten u het pittoreske Begijnhof met 29 huisjes, het kapelletje en de prachtige kruidentuin. Breda is ook continu bezig met de reconstructie van de oorspronkelijke grachten en singels, dus geef uw ogen goed de kost en luister naar de prachtige historische anekdotes van onze gids.

13.00 - 14.00 Privé rondvaart

Nu ze toch zo mooi bezig zijn met de reconstructie van al die oude vaarwegen, neemt Huisbrand Events u mee in een gezellige sloep om de stad vanaf het water te bekijken. Langzaam dobberen we langs alle mooie grachten en singels van de stad.

14.00 - 16.00 High Tea

Heerlijke sandwiches in combinatie met een kopje thee en allerlei andere lekkernijen, op een geweldige locatie in het hart van Breda zorgen wij ervoor dat u de middag goed afsluit en terug kunt kijken op een unieke ontdekkingstocht van deze prachtige Brabantse stad.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Dagarrangement Buitengewoon Breda
- Ontvangst met koffie en gebak
- Professionele gids
- Prive rondvaart Breda
- High Tea

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In het geval van slecht weer kan deze via een noodluifel overdekt worden.

Prijs:

10 - 19 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
20  -  > personen € 57,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan