Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Borrelvaart – Diner

Details over dit uitje
Borrelvaart – Diner

Combineer het beste dat Huisbrand Events u te bieden heeft tijdens dit voortreffelijke Borrelvaart- Diner arrangement. Uw bedrijfsuitje of groepsuitje is te boeken in allerlei steden in Nederland en België, inclusief professionele bemanning en bediening, geheel volgens uw wensen en voorkeuren. Verken de waterwegen in en rondom de door u gekozen stad en maak van de avond een feestelijke aangelegenheid.

17.00 - 19.00 Borrelvaart

Ons comfortabele schip ligt voor u klaar, onze bemanning zal uw gezelschap geheel in de watten leggen. De borrelvaart spreekt voor zich. Met een drankje in de hand ziet u het mooiste rivierenlandschap aan u voorbij trekken. We varen ongeveer 2 uur en leveren u daarna weer af aan de kade.

19.15 - 21.45 Diner

Na de borrelcruise schuift u aan in een voortreffelijk restaurant in het centrum van de door u gekozen stad, waar een zeer uitgebreid 3-gangen diner geserveerd wordt. Uiteraard kunt u zelf ook een suggestie doen voor het restaurant, maar u kunt ook echt afgaan op ons horeca-advies, wij weten de lekkerste restaurants in uw stad zo te vinden! Eet smakelijk.

Inclusief:

- Boothuur
- Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar aan boord
- Bediening aan boord
- Aansluitend een voortreffelijk 3-gangen diner
- Te boeken op uw gewenst dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan