Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Borrelsloep

Details over dit uitje
Borrelsloep

Uw bedrijfsuitje of groepsuitje opvrolijken, even een kleine familie- of vriendenreünie op het water organiseren? Geniet met een lekker glas wijn of een stevige borrel van alle andere bootjes. De Huisbrand Events Borrelsloep is in elke grote stad in Nederland of België te boeken, voor kleine of grotere groepen. Uw bar op het water, voor die zwoele zomeravonden of zomaar een middagje.

Tijdens deze heerlijke vaartocht ontdekt u de rivieren en vaarwegen in en rondom de door u gekozen stad! Met onze ruime sloep kunt u een paar uur heerlijk borrelen en genieten van het water. Ook als het een beetje regent biedt onze sloep bescherming d.m.v. een huif.  U kunt tijdens uw personeelsfeestje ook uw eigen muziek inpluggen, misschien een paar leuke hits om op mee te deinen, helemaal geen slecht idee!!

Deze ruime sloep is uitgerust met lekkere drankjes, bier en wijn. Wilt u tijdens deze boottocht een gids meenemen om u wat te vertellen over de omgeving, stad of landschap waar u doorheen vaart? Bij Huisbrand Events staan ervaren gidsen voor u klaar die u alles erover vertellen!

Inclusief:

– Boothuur
– Onbeperkt bier, fris, wijn
– Toilet aanwezig
– Ruime sloep: max. 50 personen
– Boottochten 1, 1,5 of 2 uur
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wij willen u er graag op wijzen dat per stad de inhoud en de prijs van het arrangement kan verschillen.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan