Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bonbon Workshop

Details over dit uitje
Bonbon Workshop

Op professionele wijze pralineren leert u tijdens de creatieve Bonbon Workshops van Huisbrand Events. In diverse steden in Nederland en België laten wij u proeven van uw eigen gemaakte chocola. Het stimuleert niet alleen de smaakontwikkeling maar zorgt er tevens voor dat uw groepsuitje geheel origineel uit de verf komt. Voor jong en oud, bonbons maken is gewoon verrukkelijk werk!

Verslavend wordt het genoemd, maar dat is dan meer omdat het zo lekker is dan dat het een gevolg zou zijn van de stoffen die zich (wel degelijk!) in de chocolade bevinden. Een volwassen man zou tientallen kilo’s pure chocola moeten eten om ook maar iets van deze effecten te merken!

De gediplomeerde Huisbrand Events chocolatiers vertellen u alles wat u moet weten om met chocolade de meest prachtige en overheerlijke bonbons kunt maken. En als het een keer mis gaat, leren zij u ook hoe u er voor kunt zorgen dat het weer goed komt en er de volgende keer kunt voorkomen dat het weer mis gaat! Succes verzekerd!

Uiteraard mag u tijdens de workshop onbeperkt snoepen en krijgt u de bonbons én de recepten mee naar huis!

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Materiaal
- Koffie en thee
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip in een stad naar keuze!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan