Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Boeiend Brugge (België)

Details over dit uitje
Boeiend Brugge (België)

'Boeiend Brugge' is een dagtocht van Huisbrand Events in België, met rondleiding, lunch en rondvaart. Brugge, stad van de bruggen, 'Bruges' zoals het door de Franstaligen wordt genoemd, is een onwaarschijnlijk romantische stad. Een dagje door de stad dwalen is alsof u in een historisch sprookjesboek verzeild bent geraakt. Brugge geeft u het gevoel dat er de tijd heeft stilgestaan. U maakt een geweldige keuze voor een georganiseerd dagje Brugge!

10.30 - 11.00 Koffie en gebak

Grote kans dat uw koffie met gebak wordt geserveerd op gekantkloste kleedjes, want dat is waar Brugge om bekend staat!

11.00 - 13.00 Rondleiding Brugge

Huizen met trap-, hals- en klokgevels, neogotische gebouwen, schitterende doorkijkjes zoals bijvoorbeeld de Rozenhoedkaai, met op de achtergrond de Belforttoren: er is zoveel te zien in Brugge! Het fijne is dat er bijna geen auto's mogen rijden in het historische centrum. Dat maakt een rondleiding wel heel aangenaam!

13.00 - 14.15 Lunch

In een knus etablissement doet u zich vervolgens tegoed aan een heerlijke Belgische lunch. Laat u maar lekker verwennen, want in Brugge weten ze wel hoe ze dat goed moeten doen.

14.15 - 15.00 Rondvaart Brugge

In Brugge moet je echt een rondvaart door de Brugse reien hebben gemaakt. Dit is de stad van een totaal ander gezichtspunt bekijken! Dus na de lunch laat u zich heerlijk meevoeren langs prieeltjes, balkonnetjes, tuinen, kerken, onder bruggen door en tussen straten in. Een waardig afscheid van een zo goed bewaard gebleven, romantische stad!

Als u nog geen afscheid van uw gids en Huisbrand Events kunt of wilt nemen, kunnen we deze dag afsluiten met een gezamenlijk borrel en/of diner in een restaurant in deze gezellige stad.

U zegt het maar…!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Koffie en gebak
- Professionele gids, met jarenlange ervaring
- Lunch
- Rondvaart
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot. In verband met de lage bruggen kan deze niet overdekt worden. Tegen een meerprijs kunt u ook een prive rondvaart boeken.

Prijs:

10 - 19 personen € 54,50 p.p. excl. BTW
20 -  > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan