Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bingo!

Details over dit uitje
Bingo!

Niets is zo leuk als een middagje of avondje Bingo van Huisbrand Events. Het grote voordeel voor groepsuitjes en bedrijfsuitjes is dat u daadwerkelijk ook iets kunt winnen! Geinige bingomuziek wordt afgewisseld met de uitreiking van prijzen, een tikkeltje ludiek maar altijd erg feestelijk.

Inclusief:

- Professionele presentatie
- Leuke prijzen voor de winnaars!
- Locatie stad naar keuze
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Al deze prachtige prijzen kunt u optioneel bestellen tegen een voordelige meerprijs om uw bingo in de door u gekozen stad nog leuker te maken! Kies uit deze vier pakketten:

Standaard:

Een mooi prijzenpakket met 9 unieke prijzen waaronder maar liefst 3 luxe prachtprijzen voor het voordelige bedrag van 125,00 excl. BTW.

Standaard Plus:

Ons best verkochte en meest populaire prijzenpakket met 9 prijzen waaronder 6 luxe verassingen voor 200,00 excl. BTW.

Deluxe:

Het luxe pakket! 9 extra luxe prijzen voor een hele prettige bingo!, voor 250,00 excl. BTW bent u helemaal klaar voor een enerverende bingodag!

Gold Star:

Het Deluxe-pakket inclusief een waanzinnige extra hoofdprijs, namelijk een digitale camera van 12 Megapixels. Alles voor de voordelige prijs van 300,00 excl. BTW! (hiervoor krijgt ieder een extra ticket)

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan