Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bierproeverij & Pilsnertest

Details over dit uitje
Bierproeverij & Pilsnertest

De echte bierliefhebber haalt zijn hart op tijdens deze Bierproeverij & Pilsenertest van Huisbrand Events. Te boeken in zowel Nederland als Vlaanderen dus van alle markten thuis. In elke stad kunt u bijvoorbeeld heerlijke lokaal gebrouwen biertjes gaan proeven, een ideaal uitstapje met vrienden of met de hele familie.

Uw begeleiders beginnen met de pilsnertest. Hierbij worden een aantal bieren voorgeschoteld, die u geblinddoekt dient te herkennen. Wat is nu echt het verschil? Daarna beginnen onze begeleiders met een deel uitleg.

Het is vooral algemene informatie zoals de herkomst en oorsprong van het desbetreffende biertje. Welk bier is het witte bier, welke het donkerbruine, dat soort zaken dus!

Uw ‘pilsnertest’ komt beter tot zijn recht, als u geheel nuchter aan dit evenement begint. Geniet van de gezellige locatie, de unieke smaak van bieren en de uitleg van de bierkenners. Proost!

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding
– Vijf overheerlijke biertjes
– Gezellige locatie
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan