Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen Opscheppen en Steppen Brugge (België)

Details over dit uitje
Beppen Opscheppen en Steppen Brugge (België)

Beppen, Opscheppen en Steppen in Brugge (België) is een steptocht door de stad met gids én lekker eten, met Huisbrand Events.
Zoals u weet biedt Huisbrand Events een uitgebreid scala aan verschillende vervoersmiddelen in Nederland en België. Wij zijn er van overtuigd dat een rondleiding per step toch wel een van de leukste manieren is om een stad te ontdekken. Wij hebben voor iedere deelnemer een step gereserveerd, waarmee u vervolgens in groepjes de stad intrekt.

De tocht brengt u langs smalle straatjes en drukke wegen, spannende buurten en hilarische personen. Tijdens deze steprondleiding door de binnenstad wordt u door onze professionele gids naar diverse restaurantjes geleid. In iedere gelegenheid komen jullie allemaal weer bijeen en krijgt u telkens andere verrukkelijke gerechten voorgeschoteld.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 19.45 Steptour deel 1
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 21.45 Steptour deel 2
21.45 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:

- Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Kickbike
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan