Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondje Rotterdam

Details over dit uitje
Rondje Rotterdam

Rotterdam heeft naast de haven zeer veel interessants te bieden. Vandaag is uw Huisbrand Events gids uw vakkundige loods, in het uitje 'Rondje Rotterdam'.

12.00 - 13.30 Bezoek en lunch Euromast

Jullie gezelschap wordt verwacht bij de Euromast. Hier kunnen jullie genieten van het fenomenale uitzicht over de stad en ook wordt hier nog eens een heerlijke lunch geserveerd worden in het panoramarestaurant. Dat wordt dus lekker smullen, terwijl jullie genieten van het prachtige uitzicht.

14.00 - 15.15 Rondvaart

We vervolgen het programma met een leuke rondvaart langs de skyline van Rotterdam en de interessante havens. Vanaf de Maas krijgt u een prachtig beeld van de imposante architectonische hoogstandjes van Rotterdamse bouwkunst.

15.15 - 17.15 Rotterdam City Tour

Als u weer vaste grond onder de voeten heeft, nodigt Huisbrand Events u uit voor een gezellige stadswandeling door de prachtige Maasstad. De wandeltocht voert langs imposante staaltjes van voor- en naoorlogse gebouwen. Daarnaast loopt de gids natuurlijk over van leuke feitjes en anekdotes die uiteraard met jullie gedeeld worden.

17.30 - 18.00 Borrel

Uiteraard weten wij wel hoe we de dag het beste kunnen afsluiten. Jullie worden ontvangen in een gezellig Rotterdams restaurant waar genoten kan worden van een drankje en een bittergarnituur. Wilt u de dag nog uitbreiden met een heerlijk diner of een ander  arrangement, dan kunt u dit natuurlijk bespreken met één van de professionele Huisbrand Events medewerkers.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Entree Euromast
- Lunch Euromast

- Tickets rondvaart

- Professionele gids tijdens de rondleiding, met jarenlange ervaring

- één drankje per persoon (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)

- Bittergarnituur tijdens de borrel
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het arrangement is naar uw wens aan te passen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot, met andere deelnemers. Wenst u een privé vaart, dan kunnen wij dit ook uiteraard regelen. Vraag naar de mogelijkheden en de meerprijs.

Prijs:

10 - 19 personen € 61,50 p.p. excl. BTW
20 -  >  personen € 58,00 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan