Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Doe Dordrecht

Details over dit uitje
Doe Dordrecht

Een dagje uit, aan de hand van het roemrijke verleden van Dordrecht, de vierde stad van Zuid-Holland? Dat kan! En wel met Huisbrand Events' historisch Dordrecht arrangement.

10.00 - 10.30 Koffie en gebak

Uw dag begint met natuurlijk koffie en gebak.

10.30 - 12.30 Rondleiding Dordrecht

Hierna wordt u opgehaald door uw gids, die u alle bijzondere plekjes van deze oudste stad van Holland laat zien in een rondleiding. Op het gebied van cultuur heeft Dordrecht namelijk een rijke geschiedenis en ze heeft u heel veel te bieden, kijkend naar de 1000 monumenten. Een groot deel van de geschiedenis is nog terug te vinden in de onvoltooide kerk en de hofjes.

Het Dordrecht van vandaag, of Dordt, zoals de bewoners haar noemen is een gezellige stad waarbij er ook aan eten en drinken niets ontbreekt. Schapenkopkoeken, een 'oude Simon' jenever van Rutte, de verleidelijke appelmarijn en op de tong smeltend hazelnootgebak: het zijn allemaal Dordtse producten van Dordtse bakkers en een distilleerderij van naam. Eigenlijk kunt u de stad niet verlaten zonder ze geproefd te hebben!

12.30 - 13.45 Lunch

Vanzelfsprekend nodigen we u uit voor de lunch!

14.00- 15.00 Rondvaart Dordrecht

Een rondvaart door de grachten van Dordrecht staat vervolgens op het programma. Vanaf deze elektrisch open boot kunt u de hoge en scheve achtergevels van diverse bijzondere woonhuizen bekijken.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids, met jarenlange ervaring
- Ontvangst met koffie en gebak
- Luxe broodjes lunch
- Rondvaart
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een open boot. Helaas zijn er geen mogelijkheden om de boot bij slecht weer te overkappen.

Indien u het wenst kunnen wij tegen een meerprijs een prive vaart regelen.

Prijs:

10 - 19 personen € 46,50 p.p. excl. BTW
20 - >  personen € 44,50 p.p. excl. BTW

Voor een meerprijs van € 75,00 excl. BTW blijft de gids de gehele dag bij u.

Toch liever een prive rondvaart? Dit is uiteraard mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan