Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Barbecue Sloep

Details over dit uitje
Barbecue Sloep

Huisbrand Events vaart onder alle bruggen door in uw favoriete stad in Nederland of België. Reserveer onze Barbecue sloep en maak van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een varende keuken! Voorzien van lekkere hapjes maken wij van uw rondvaart een ontspannen avontuur.

We hebben voor u een prachtige ruime sloep en een ervaren schipper klaar staan inclusief een ervaren  BBQ-koning die de heerlijkste worstjes en stukjes vlees voor u grilt.

En dat alles terwijl u heerlijk achterover leunt met een wijntje en geniet van het prachtige rivierenlandschap en vaarwegen rondom of in de door u uitgekozen stad.

Kabbelend over de meanderende rivieren heeft u meteen zin om een flesje wijn open te trekken. Onze ruime sloep is geschikt voor maximaal 50 personen, dus ook een personeelsuitje of vaararrangement met de collega's is zo geregeld.

Wij zorgen ervoor dat de fouragering helemaal op orde is en voor een beschermende huif bij een klein regenbuitje.

Wilt u de wateren rondom uw stad echt ontdekken? Het is ook mogelijk om tijdens uw vaaruitje één van onze ervaren gidsen in te huren. Zo hoort u nog meer boeiende achtergrondverhalen  en historische  vertellingen over ons mooie waterland!

Inclusief:

- Boothuur
- Onbeperkt bier, fris, wijn
- 4 soorten vlees, 2 soorten salades
- Heerlijke sausjes en Turks brood
- Toilet aanwezig
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 19 personen  € 62,00 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen  € 57,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 personen  € 54,50 p.p. excl. BTW
40 - >  personen  € 49,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan