088 428 81 10
Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Barbecue Sloep

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Barbecue Sloep

Huisbrand Events vaart onder alle bruggen door in uw favoriete stad in Nederland of België. Reserveer onze Barbecue sloep en maak van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een varende keuken! Voorzien van lekkere hapjes maken wij van uw rondvaart een ontspannen avontuur.

We hebben voor u een prachtige ruime sloep en een ervaren schipper klaar staan inclusief een ervaren  BBQ-koning die de heerlijkste worstjes en stukjes vlees voor u grilt.

En dat alles terwijl u heerlijk achterover leunt met een wijntje en geniet van het prachtige rivierenlandschap en vaarwegen rondom of in de door u uitgekozen stad.

Kabbelend over de meanderende rivieren heeft u meteen zin om een flesje wijn open te trekken. Onze ruime sloep is geschikt voor maximaal 50 personen, dus ook een personeelsuitje of vaararrangement met de collega's is zo geregeld.

Wij zorgen ervoor dat de fouragering helemaal op orde is en voor een beschermende huif bij een klein regenbuitje.

Wilt u de wateren rondom uw stad echt ontdekken? Het is ook mogelijk om tijdens uw vaaruitje één van onze ervaren gidsen in te huren. Zo hoort u nog meer boeiende achtergrondverhalen  en historische  vertellingen over ons mooie waterland!

Inclusief:

- Boothuur
- Onbeperkt bier, fris, wijn
- 4 soorten vlees, 2 soorten salades
- Heerlijke sausjes en Turks brood
- Toilet aanwezig
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 19 personen  € 62,00 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen  € 57,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 personen  € 54,50 p.p. excl. BTW
40 - >  personen  € 49,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Huisbrand Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Huisbrand Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nederland & belgië zijn ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Huisbrand Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Huisbrand Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Huisbrand Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan