Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Barbecue Boot

Details over dit uitje
Barbecue Boot

De BBQ Boot van Huisbrand Events ligt in bijna elke grote stad in Nederland of België voor u klaar aan de steiger. Stap met uw hele gezelschap in onze comfortabele rondvaartboot en geniet van de lekkerste hapjes die wij tijdens deze boottocht serveren.  Zeer geschikt voor dat bedrijfsuitje op een zwoele zomeravond of een avontuur met de hele familie.

Als de zon langzaam wegzakt achter de groene weiden, dan wordt het tijd voor een heerlijk ontspannen rondvaart en een perfecte barbecue!

Aan boord wordt voor u door het personeel gebarbecued. Er staat binnen een lekker buffet voor u klaar met salades, sausjes en lekker stokbrood met kruidenboter.

Ondertussen zit u met een drankje op het dek te genieten van het water en landschap. De boot is geheel privé voor uw gezelschap afgehuurd.

Wilt u eens een ontspannen uitje beleven met familie, vrienden of collega’s? Reserveer de Barbecueboot van Huisbrand Events en kom even helemaal bij….. Dit arrangement is gedurende het gehele jaar te reserveren, u kunt ook verwarmd binnen plaatsnemen.

Inclusief:

– Boothuur
– BBQ buffet
– Kok en bediening aan boord
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Wij kunnen de Barbecueboot in een luxere en langere variant aanbieden tegen een meerprijs van € 12,50 p.p. excl. BTW. De duur van de vaart is dan 3 uur. 

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan