Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hoogte- en dieptepunten van Arnhem

Details over dit uitje
Hoogte- en dieptepunten van Arnhem

Met Huisbrand Events op avontuur in Arnhem, dé stad van Gelderland! We starten met koffie en gebak. Daarna neemt de gids u mee in een rondleiding door de stad.

10.30 - 11.00 Ontvangst koffie en gebak

De beste start van de dag!

11.00 - 13.00 Arnhem City Tour

De Huisbrand Events nemen u mee op een rondleiding door de Groene stad aan de Rijn. Arnhem draagt deze naam al eeuwen vanwege de 15 parken, de vele stadsbeken en sloten die de stad al met al een groen karakter bezorgen.

De gids van Huisbrand Events laat u de restanten zien van de rijke geschiedenis van de stad en haar rol in het gewest Gelre bij de Unie van Utrecht, de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden en als hoofdstad van de provincie Gelderland in het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden.

13.00 - 14.00 Lunch

Even uitrusten van deze trip door Arnhem tijdens een heerlijke lunch.

14.00 - 15.00 Historische Kelders

Onder deskundige leiding van uw HTG gids, bekijken we de onlangs herontdekte en gerestaureerde middeleeuwse kelders in de binnenstad van Arnhem. Oorspronkelijk werden deze kelders gebruikt voor opslag van bijvoorbeeld wijn. De kelders zijn onderling met elkaar verbonden door middel van tunnels, waarvan de hoofdtunnel een transparant dak heeft gekregen Hierdoor kunt u vanuit de tunnel naar het winkelend publiek kijken, maar zij ook naar u…!

15.15 - 16.00 St. Eusebiuskerk

Een ander hoogtepunt is de St. Eusebiuskerk die in de Tweede Wereldoorlog tijdens de Slag om Arnhem vrijwel volledig werd verwoest, maar inmiddels prachtig gerestaureerd. Met behulp van de glazen panoramalift zoeven we naar 73 meter hoogte, waar we kunnen genieten van het prachtige rivierenlandschap en waar we zicht hebben tot in Duitsland! Een echt hoogtepunt op een dag van hoogtepunten!

Nadat de lift u weer veilig heeft teruggebracht naar de begane grond is het helaas tijd om afscheid te nemen van uw Huisbrand Events gids en de prachtige stad Arnhem. Of toch niet! Natuurlijk kunt u deze leuke dag afsluiten met een diner. Vraag naar de mogelijkheden!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

- Professionele gids, met jarenlange ervaring
- Ontvangst met koffie en gebak
- Luxe broodjes lunch
- Entree historische kelders
- Entree St. Eusebiuskerk
- Te boeken op iedere dag en tijdstip!
- De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

10 - 19 personen € 54,50 p.p. excl. BTW
20 - >  personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Plan bij Huisbrand Events uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan