Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Amsterdam – Zaanse Schans – Volendam

Details over dit uitje
Amsterdam – Zaanse Schans – Volendam

De gids van Huisbrand Events neemt u in de ‘Amsterdam – Zaanse Schans – Volendam’ tour mee langs bekende toeristische plekjes in Noord-Holland. Stap in en geniet.

10.00 – 12.00 Tour Amsterdam

Onze gids leidt u door de prachtige buurt de Jordaan en laten u de vaak eeuwenoude panden zien, waar geschiedenis werd beleefd en geschreven. We laten u het pand zien waar Rembrandt van Rijn woonde en werkte en we bezoeken de straatjes en grachtjes rondom het Johnny Jordaan plein. De man die samen met Tante Leen aan de bakermat stond van de originele Amsterdamse smartlap. Als je goed luistert, hoor je hem en anderen nog dagelijks galmen uit open ramen en kroegdeuren.

Of toch liever de Wallen? Dat kan, want we wandelen ook uitgebreid door de beruchte rosse buurt. Als er èrgens in Amsterdam een plek is waar ambachten te zien zijn, dan is het wel op de Amsterdamse Wallen…!

12.00 – 13.00 Lunch

Na de tour genieten we gezamenlijk van een uitgebreide lunch in een typisch Amsterdams restaurant.

13.00 – 14.00 Rondvaart *

Aansluitend gaan we met zijn allen aan boord van eenrondvaartboot en kunt u de stad ook vanaf het water bewonderen; u zult verbaasd staan hoe anders de stad er op deze manier uitziet!

Na de rondvaart stappen we in de luxe touringcar, die alleen door uw gezelschap en uw reisleider / gids zal worden bezet en rijden we naar ´De Zaanse Schans´ bij Zaandam.

* Het is ook mogelijk om een prive rondvaart te regelen tijdens uw evenement.

14.30 – 16.00 Bezoek Zaanse Schans / Klompenmakerij

Dit prachtige park staat vol met originele groen houten Zaanse pandjes die in de tweede helft van de vorige eeuw hier vanuit de gehele Zaanstreek naar toe zijn gebracht. Ook de meeste oorspronkelijk molens die hier langs de Zaan stonden zijn volledig gerestaureerd en veelal werkend. U vindt hier ondermeer verfmolen De Kat; de enige ter wereld!

Op de Zaanse Schans bezoeken we een klompenmakerij, waar op ouderwetse manier (dus met de hand, uit ruwe blokken hout) klompen in allerlei maten en kleuren worden vervaardigd. Da’s vakmanschap! Paar meenemen naar huis? U kunt hier ook klompen kopen!

16.30 – 18.00 Tour Volendam / Kaasboerderij

Vervolgens stappen we weer met zijn allen in de bus en gaan we op weg naar Volendam, waar de gids u vertelt over de haven, de geschiedenis van de palingvisserij en de prachtige klederdracht. We brengen tevens een bezoek aan een authentieke kaasboerderij, waar op ambachtelijke wijze kaas wordt gemaakt.

Nadat we u op de hoogte hebben gebracht van alle leuke dingen van Volendam en u een tas vol met kaas hebt gekocht, stappen we weer in de bus om terug te rijden naar ons vertrekpunt in Amsterdam.

Als u nog geen afscheid van uw gids en Huisbrand Events kunt of wilt nemen, kunnen we deze dag afsluiten met een gezamenlijk diner in een restaurant in één van de dorpjes.

U zegt het maar…!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:

– Professionele gids (met jarenlange ervaring)
– Transfer van/naar Amsterdam (andere startpunten in overleg mogelijk tegen meerprijs)
– Lunch
– Rondvaart
– Bezoek kaasboerderij en klompenmakerij
– Te boeken op iedere dag en tijdstip
– De volgorde van het dagarrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

20 – 29 personen € 67,50 p.p. excl. BTW
30 – 39 personen € 57,50 p.p. excl. BTW
40 – > personen € 54,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook of in een andere volgorde of samenstelling te boeken. We maken uw evenement op maat!

Plan bij Huisbrand Events uw activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, boottocht, evenementen, kroegentocht, rondvaart, rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitje, uitstapje, vaararrangement, vrijgezellenfeest, wijnproeverij en meer, voor groepen en individuen, in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan