Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Alkmaar

Details over dit uitje
Alkmaar

De mooie provinciestad Alkmaar is natuurlijk bekend om haar traditionele kaasmarkt. Huisbrand Events neemt u mee naar deze prachtige stad met haar gezellige oude centrum en de Waag op het Waagplein, waar al eeuwenlang de kaasmarkt wordt gehouden. Zie de kaasdragers in hun traditionele kledij en hun vreemde snelle loopje hun berries vol kazen van- en naar de Waag dragen, waar ze gewogen en gekeurd worden.

Vervolgens brengt de Huisbrand Events bus u naar Schermerhorn, waar aan de dijk drie eeuwenoude windmolens staan. We zullen één van die molens ook echt van binnen gaan bekijken en zien hoe vroeger de polders op windkracht droog werden gepompt.

Op weg naar huis doen we het prachtige stadje Edam aan, waar we een authentieke kaasboerderij zullen bekijken, waar op traditionele wijze kaas wordt gemaakt (en die gaan we natuurlijk ook proeven!).

Vertrektijden:

Deze tour vertrekt elke vrijdag vanaf april tot september 2011 om 09.45 uur.

U dient tenminste 24 uur voor vertrek te reserveren om beschikbaarheid te garanderen!

Wij willen u er op wijzen dat u door ons in een groep zult worden ingedeeld en dus gezamenlijk met andere deelnemers en/of toeristen aan de tour zult deelnemen . De voertaal tijdens de tour is Engels.

Uiteraard zullen wij ons best doen om het door u gereserveerde gezelschap in dezelfde groep te plaatsen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan