Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walking Dinner

Details over dit uitje
Winter Walking Dinner

Wil je tijdens deze winter of tijdens de kerstdagen er met collega’s of vrienden eens gezellig op uit? Huisbrand Events biedt iedereen die van lekker eten en wandelen houdt het speciale Winter Walking Dinner, hèt groepsuitje of bedrijfsuitje voor winterliefhebbers! In elke grote stad in Nederland of België te boeken en bovendien goed voor de calorieverbranding en alles onder leiding van een echte stadsgids. Jullie bezoeken drie verschillende restaurants tijdens de stadswandeling voor weer een ander stevig wintergerecht.

Geniet van het diner dat bestaat uit de lekkerste gerechten en wandel na iedere gang door de mooie binnenstad naar een ander restaurant waar jullie vervolgens in een hele andere kerstsfeer belanden. Vergezel onze gids door de door jullie gekozen stad. Vanzelfsprekend sluiten jullie af met warme apfelstrüdel en glühwein! Sneeuw kunnen we niet garanderen, maar die kunnen we er wel voor jullie bij denken…

Bij Huisbrand Events boek je elk groepsuitje op maat, ook tijdens de winter en tijdens de kerstdagen. Is er iets speciaals te vieren of willen jullie een verrassing organiseren voor iemand uit jullie groep, bespreek jullie wensen met onze medewerkers.

Programma-indicatie:

18.00 – 18.45 Voorgerecht
18.45 – 19.45 Rondleiding 1 in stad naar keuze
19.45 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Rondleiding 2 in stad naar keuze
22.00 – 22.30 Apfelstrüdel met glühwein

Inclusief:

– Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
– Professionele gids
– Bedrijfsuitje of groepsuitje met speciale winterkorting!
– Deze winter in elke grote stad in Nederland of België te boeken!

Prijs:

10 – 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
30 –  > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons speciale drankarrangement zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee in elk restaurant dat jullie bezoeken. En… zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kan je elk arrangement in de door jullie gekozen stad op maat reserveren, ook als je met minder personen wilt deelnemen. Als je het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat je selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan