Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walking Brunch

Details over dit uitje
Winter Walking Brunch

Deze winter gezellig erop uit met familie, vrienden of collega’s? Is er iets te vieren of wil je een speciaal groepsuitje of bedrijfsuitje ergens in Nederland of België organiseren? Wat dacht je van een gezellige kerstbrunch inclusief rondleiding met gids in een stad naar keuze en bezoekjes aan drie verschillende restaurants? Dat is pas een brunch met afwisseling! Bij Huisbrand Events is deze winter de Winter Walking Brunch te boeken in elke grote stad in Nederland en België.

Geniet van de brunch die bestaat uit de lekkerste gerechten en wandel na iedere gang door de mooie binnenstad naar een ander restaurant waar u vervolgens in een hele andere kerstsfeer belandt…Vergezel onze gids door de door jullie gekozen stad. Vanzelfsprekend sluiten jullie af met warme apfelstrüdel en glühwein! Sneeuw kunnen we niet garanderen, maar die kunnen we er wel voor jullie bij denken…

De brunches van Huisbrand Events

Onze brunches worden geheel op maat georganiseerd. Dus ook als je een speciale verrassing voor iemand wilt regelen (vrijgezellenfeestje, jubileumviering), is dat zo in te passen tijdens deze gezellige Winter Walking Brunch. Tijdens de winter en de kerstdagen zit je altijd warm bij Huisbrand Events! 

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Rondleiding
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Rondleiding
17.00 – 17.30 Apfelstrüdel en glühwein! 

Inclusief:

– Uitgebreid 3-gangen brunch in drie verschillende restaurants
– Professionele gids
– Bedrijfsuitje of groepsuitje met speciale winterkorting!
– Deze winter In elke grote stad in Nederland of België te boeken!

Optioneel:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons speciale drankarrangement zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee in elk restaurant dat jullie bezoeken. En… zo kom je ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kan je elk arrangement in de door jullie gekozen stad op maat reserveren, ook als je met minder personen wilt deelnemen. Als je het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat je selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan