Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Super Scooter Speurtocht

Details over dit uitje
Super Scooter Speurtocht

Lekker scheuren door de straten van een mooi centrum van een stad in Nederland of België, met de Super Scooter Speurtocht van Huisbrand Events geven wij uw bedrijfsuitje of groepsuitje een flinke boost. Tijdens deze scooter speurtocht rijdt u langs alle bekende hotspots en lost u ondertussen de verrassende puzzels op.

U krijgt bij deze puzzeltocht per koppel van twee één scooter, een stadsplattegrond en één van onze deskundige begeleiders te leen.

Met zijn allen scoot u vervolgens de door u uitgezochte binnenstad in, waar u de mooie monumenten van de stad gaat bekijken. Bij iedere bezienswaardigheid krijgt u een opdracht of puzzel die u dient op te lossen. Hiermee scoort u punten en... wie aan het einde van de rit de meeste goede oplossingen heeft, wint de super-hoofdprijs!

Ondertussen eet u wat van de en die wij u mee hebben gegeven om uw scootertocht comfortabel te houden.

Onderweg is er natuurlijk even tijd voor een korte pauze, maar denk erom, de tijd tikt door... En ook de gereden tijd maakt onderdeel uit van het eindresultaat!

Inclusief:

- Leuke prijs voor het winnende team
- 2 drankjes
- Drankje voor onderweg
- 1 scooter per 2 personen
- Vakkundige begeleiding
- Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
15 -  >  personen € 42,50 p.p. excl. BTW

Let op:

U rijdt met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te kunnen besturen is 18 jaar en u moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

TIP:

Tegen een meerprijs van € 25,00 p.p. excl. BTW heeft ieder een eigen scooter.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan