Huisbrand Events
8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 40 reviews
088 428 81 10
Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rap Workshop

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rap Workshop

Op basis van de illustere woorden van LL Cool J, “we’re gonna knock you out” .Wil je een goede tekst leren schrijven op een sterke ritme? Schrijf je in voor één van de meest populaire workshops van Huisbrand Events. In diverse steden in Nederland of België componeer en produceer je je eigen Rap in een professionele studio.

Tijdens de reguliere workshop van 1,5 uur leren we je de beste teksten te schrijven, zodat je ze vervolgens kan gaan rappen op de stevige beat die voor je klaar staat! Een stapje hoger is onze ‘Special workshop’, waarbij je je rap ook gaat opnemen in een professionele studio waarna je het nummer thuis gestuurd krijgt.

En als je echt stoer bent, dan doe je gewoon de ‘exclusive’ waarbij je uiteindelijk gaat optreden voor een live publiek en een fotograaf je hele performance zal vastleggen. Bekijk nog even in het kort onze drie arrangementen en kies wat het best bij jou past. Er is ook nog een mogelijkheid om helemaal zelf een workshop samen te stellen, met keuze uit:

– Nummer / lied / cd opnemen
– Beats maken
– Dansen
– Rap-battle
– Live optreden
– Live optreden van Double G met band
– Videoclip maken
– Live-registratie van de workshop
– Rap-op-maat (er wordt vooraf een nummer gemaakt speciaal voor een werkgever/collega/afdeling/

vrouw van… etc.)

De drie workshops:

Regular Workshop € 34,50 p.p. excl. BTW:

– Rap schrijven
– Muziek
– Duur 1,5 uur

Special Workshop € 39,50 p.p. excl. BTW:

– Rap schrijven
– Rap opnemen met muziek
– Soundengineer die alles mixt
– Complete rap in je emailbox
– Duur 2 uur

Exclusive Workshop € 48,50 p.p. excl. BTW:

– Rap schrijven
– Rap samen performance-ready maken
– Professionele fotograaf
– Live optreden voor vrienden, familie of collega’s
– Alle foto´s worden ge-edit en naar je emailbox gestuurd
– Live optreden
– Duur 2,5 uur + 30 minuten live optreden

De workshops van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Huisbrand Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Huisbrand Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nederland & belgië zijn ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Huisbrand Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Huisbrand Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Huisbrand Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan