Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Raften

Details over dit uitje

Raften op zee is even leuk als raften op een woestkolkende rivier! Op diverse stranden en in verschillende kuststreken in Nederland en België kunt u het speciale Raftarrangement van Huisbrand Events organiseren.  Voor speciale bedrijfsuitjes en groepsuitjes die teambuilding hoog in het vaandel hebben staan.

Maar zoals u wellicht weet, komen de jongens en meisjes van Huisbrand Events oorspronkelijk grotendeels uit het Hollands kustgebied en waar zijn er nou mooiere golven dan in de branding van de Noordzee? Daar bestaat dus ook de mogelijkheid om fantastisch spectaculair te coast raften, onder begeleiding van een professionele instructeur!

Coast raften draait volledig op lef, doorzettingsvermogen, techniek, inzicht en team spirit. De rafts hebben geen motor en geen roer, alles gaat met de peddels. Bepaal je koers door de branding; er vol tegenin of subtiel schuin er door? Loods jij jouw team als eerste door de schuimende Noordzee branding en ga jij als eerste over de eindstreep?

Trek je wetsuit aan, zwemvest er overheen, zet je helm op en ga het gevecht aan!

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding
– Teambuilding
– Materiaal

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan