Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Partyboot

Details over dit uitje
Partyboot

Heeft u iets te vieren tijdens uw bedrijfsuitje, groepsuitje of familiehappening? De Huisbrand Events Partyboot is uitgerust met een DJ, een Live Band en een compleet buffet. Voor kleine en grotere groepen organiseren wij uw feestje op het watergeheel op maat, zoals u het wilt hebben.  In alle grote steden van Nederland of België is onze Partyboot te boeken, inclusief professionele crew en captain.

Kabbelend over het water  geniet u van het fraaie landschap, de kasteeltjes en de boerderijen en de rietkragen. Ondertussen is onze crew bezig uw gezelschap geheel in de watten te leggen.

Het interieur is mooi versierd en uw trouwerij, vrijgezellenparty of familiefeest komt helemaal tot leven. Onze Hollandse Bar staat klaar en het feest kan beginnen!

In overleg regelen wij zo een uniek themafeest op het water, inclusief aankleding en live muziek of een professionele DJ. Geniet van een lekkere borrel en maak van uw feest op het water een dag om nooit te vergeten!

Inclusief:

- Boothuur
- Luxe hapjes en party snacks
- Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
- Crew en Captain
- Slingers en ballonnen
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

- Professionele DJ
- Live Band
- Buffet 

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan