Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pannenkoekenboot

Details over dit uitje
Pannenkoekenboot

Even lekker rondvaren in en rond een grote stad in Nederland of België met collega's, de familie of de kids? De Huisbrand Events Pannenkoekenboot ligt geheel volgeladen met voor u klaar, verse eieren, spek, appelen. elke Pannenkoek is door ons op het water te bakken!

De boottocht duurt circa 1 uur dus er is genoeg tijd om een flinke stapel weg te werken!

De pannenkoeken worden gebakken door uw eigen professionele pannenkoekenbakker. U hoort het goed, gewoon aan boord dus! Vers van de pers zijn ze! Heerlijk met stroop of met appel te verorberen met een zonnetje aan de horizon, u geniet van het kabbelend water en de prachtige omgeving met historische pleisterplaatsen en fantastische oude monumenten.

Zin in een lekkere pannenkoek op het water? Reserveer de pannenkoekenboot met vrienden of familie en maak er een heerlijke 'stroopachtige' en ontspannen dag van!

Inclusief:

- Boothuur
- Onbeperkt pannenkoeken eten
- Pannenkoekenbakker aan boord
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! 

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan