Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – GPS Tocht – Borrel

Details over dit uitje
Lunch – GPS Tocht – Borrel

Het Lunch - GPS Tocht - Borrel arrangement van Huisbrand Events in de grote steden van Nederland en België smaakt altijd naar meer. Tijdens uw bedrijfsuitje of groepsuitje combineert u gewoon het beste dat uw stad te bieden heeft. U begint met een voortreffelijke lunch om vervolgens een ontdekkingsreis te maken door het gezellige oude centrum. Vervolgens ontspant u zich op originele wijze met een borrel, of nog een borrel.

13.00 - 14.00 Gezellige Lunch

Op een lege maag kan niemand de stad verkennen, en daarom legt u eerst aan bij een eersteklas restaurant voor een uitgebreide lunch.

14.00 - 16.30 GPS Tocht

De GPS Tocht is een leuke activiteit tijdens uw vrijgezellenfeest of dagje uit met vrienden of collega's. In de stad is nog volop te zien en te ontdekken en u laat de route bepalen door het Global Positioning System. Vindt u de goede coördinaten om de vragen te beantwoorden en eerder dan die van de andere teams?

16.30 - 17.30 Borrel

We sluiten het spel af met een stevige borrel in een gezellig café, waar alle spannende verhalen nog eens de ronde doen.

Inclusief:

- Heerlijke lunch
- Professionele begeleiding
- Professionele apparatuur
- Drankje uit de Hollandse bar tijdens de pauze van de GPS Tocht
- Drankjes uit de Hollandse bar gedurende de borrel
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan