8.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 39 reviews
088 428 81 10
Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Paps, Mams, Opa en Oma

Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Ik Hou van Paps, Mams, Opa en Oma

Een oergezellig uitje boeken in een gezellige stad in Nederland of België? Reserveer Ik Hou van PMOO van Huisbrand Events, gewoon, omdat u iemand in de familie in 't zonnetje wilt zetten. Deze feestelijke en liefdevolle quiz wordt geheel rondom Paps, Mams, Opa of Oma georganiseerd inclusief bijpassend decor. Een groepsuitje en familie-uitje ineen, waar jullie allemaal weer wat nieuws te weten komen over de jarige of de jubilaris! Maar bovenal moet diegene die centraal staat ook een leuk middag of avond hebben!

Onder begeleiding van onze quizmaster gaat de hele familie vragen beantwoorden over diegene(n) die tijdens de Quiz centraal staat. Afgewisseld met leuke muziekfragmenten (uit zijn of haar tijd), dia's of films, komen jullie er eindelijk achter of Opa veel vriendinnetjes had in zijn jeugd, waarom Oma de koekjes voor Opa verstopt en waar Ma vroeger haar hoogtevrees heeft opgelopen.

Kleine geheimpjes, maar net de juiste informatie om ze op een vrolijke manier wat beter te leren kennen. Grappig, een beetje onthullend maar altijd ontroerend! Uiteraard worden er ook een aantal vragen gesteld aan de jarige of de jubilaris zelf, ook over zijn of haar nazaten. Want die vertonen zelf ook nog een paar interessante, rare en onthullende karaktertrekken. Hoe dan ook, na dit dagje uit met de hele familie weet iedereen veel meer van elkaar!

Inclusief:

- Professionele begeleiding/quizmaster
- Muziekfragmenten/beeldmateriaal
- Feestelijk decor
- Gezellige locatie centrum in de door u gekozen stad
- Te boeken op het door jullie gewenste tijdstip
(vlak voor of vlak na het middagdutje van Oma of Opa of boek Pa maar in de middag want die is toch nooit zo'n ochtendmens....)

Prijs:

10 - 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW
15 -  > personen € 22,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Even lekker met iedereen lunchen of dineren na dit gezellige familie-uitje in het centrum van de door u uitgekozen stad? Bij Huisbrand Events kunt u vlakbij heerlijk tafelen. Wij reserveren zo een eersteklas restaurant voor u!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Huisbrand Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Huisbrand Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Nederland & belgië zijn ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Huisbrand Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Huisbrand Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Huisbrand Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan