Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Paps, Mams, Opa en Oma

Details over dit uitje
Ik Hou van Paps, Mams, Opa en Oma

Een oergezellig uitje boeken in een gezellige stad in Nederland of België? Reserveer Ik Hou van PMOO van Huisbrand Events, gewoon, omdat u iemand in de familie in 't zonnetje wilt zetten. Deze feestelijke en liefdevolle quiz wordt geheel rondom Paps, Mams, Opa of Oma georganiseerd inclusief bijpassend decor. Een groepsuitje en familie-uitje ineen, waar jullie allemaal weer wat nieuws te weten komen over de jarige of de jubilaris! Maar bovenal moet diegene die centraal staat ook een leuk middag of avond hebben!

Onder begeleiding van onze quizmaster gaat de hele familie vragen beantwoorden over diegene(n) die tijdens de Quiz centraal staat. Afgewisseld met leuke muziekfragmenten (uit zijn of haar tijd), dia's of films, komen jullie er eindelijk achter of Opa veel vriendinnetjes had in zijn jeugd, waarom Oma de koekjes voor Opa verstopt en waar Ma vroeger haar hoogtevrees heeft opgelopen.

Kleine geheimpjes, maar net de juiste informatie om ze op een vrolijke manier wat beter te leren kennen. Grappig, een beetje onthullend maar altijd ontroerend! Uiteraard worden er ook een aantal vragen gesteld aan de jarige of de jubilaris zelf, ook over zijn of haar nazaten. Want die vertonen zelf ook nog een paar interessante, rare en onthullende karaktertrekken. Hoe dan ook, na dit dagje uit met de hele familie weet iedereen veel meer van elkaar!

Inclusief:

- Professionele begeleiding/quizmaster
- Muziekfragmenten/beeldmateriaal
- Feestelijk decor
- Gezellige locatie centrum in de door u gekozen stad
- Te boeken op het door jullie gewenste tijdstip
(vlak voor of vlak na het middagdutje van Oma of Opa of boek Pa maar in de middag want die is toch nooit zo'n ochtendmens....)

Prijs:

10 - 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW
15 -  > personen € 22,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Even lekker met iedereen lunchen of dineren na dit gezellige familie-uitje in het centrum van de door u uitgekozen stad? Bij Huisbrand Events kunt u vlakbij heerlijk tafelen. Wij reserveren zo een eersteklas restaurant voor u!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan