Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht in Amsterdam

Details over dit uitje
GPS Speurtocht in Amsterdam

Met de GPS Speurtocht van Huisbrand Events zorgen wij dat u binnen no-time de weg weet in Amsterdam, door middel van een GPS apparaat en leuke vragen.

Wij zullen wij uw kennis bijspijkeren over de rijke historie, beroemde gezelligheid en de mooie pleinen die de stad bezit.

Uiteraard krijgt u wat lekkers mee voor onderweg en maakt u kans op een leuke prijs, als u er in slaagt als beste deze speurtocht te beëindigen.

Gebruik de laatste GPS-technologie om Amsterdam te verkennen! Van ons krijgt u de coördinaten door en samen met vrienden en vriendinnen zoekt u zo snel mogelijk het eindpunt! Deze unieke speurtocht is uitstekend geschikt voor een dagje Amsterdam.

Niet op de tramrails lopen, nooit in één rechte lijn willen lopen naar het volgende punt want dat is in deze stad onmogelijk. Zigzaggend door de bekende straten van Amsterdam moet u uw doel zien te bereiken! Zo leert u de stad echt kennen, gewoon van adres naar adres. De volgende keer dat u in Amsterdam moet zijn weet u tenminste de weg!

De winnaar van de GPS speurtocht krijgt de fantastische hoofdprijs! Zou het misschien een klein Tomtommetje kunnen zijn? Nee, want dat heeft u namelijk nooit meer nodig!

Onze GPS tochten vinden plaats in 2 verschillende gebieden; het ene gebied is het bekende, populaire, beetje frivole Mokum (De oude binnenstad) en het andere laat u meer de serieuze, mooie historische kant van Amsterdam zien (De Jordaan en de Grachtengordel). Aan u de keuze! Veel plezier!

Inclusief:

- Ontvangst met GPS uitleg
- Een GPS en een vragen- en opdrachtenboekje
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Enthousiaste begeleiding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 23,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events 'treasure hunts' are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan