Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht Zutphen

Details over dit uitje
GPS Speurtocht Zutphen

Met deze GPS Speurtocht van Huisbrand Events zorgen wij dat u binnen no-time de weg weet in Zutphen. Door middel van een GPS apparaat en leuke vragen zullen wij uw kennis bijspijkeren over de rijke historie, beroemde gezelligheid en de mooie pleinen die de stad bezit. Uiteraard krijgt u wat lekkers mee voor onderweg en maakt u kans op een leuke prijs, als u er in slaagt als beste deze speurtocht te beëindigen.

Op een moderne, leuke, verrassende en competetieve manier de mooie stad Zutphen ontdekken? Het kan allemaal met de unieke GPS Speurtocht van Huisbrand Events. Met de familie , de vrienden of met de collega's. Met een opdrachtenboekje en een GPS apparaat trekt u erop uit om originele opdrachten op te lossen. Het kan zijn dat u een gevelsteen aan een nader onderzoek moet onderwerpen, of dat u het menu van een toprestaurant moet ontraadselen, de opdrachten blijven natuurlijk nog even geheim……

Groot geworden in de veertiende eeuw als Hanzestad, Zutphen kent 450 rijksmonumenten en neemt de eerste plaats in onder de Gelderse Monumentensteden. Aan de Groenmarkt, Houtmarkt en Zaadmarkt staan vele statige panden waar de welgestelde burgers woonden. De Wijnhuistoren, de Bourgonjetoren en allerlei andere torenspitsen vormen de prachtige skyline van deze pittoreske middeleeuwse stad.

Uw gezelschap wordt verdeeld in diverse teams van maximal 8 personen. Elk team krijgt een GPS apparaat waarop u de volgende coördinaten kunt vinden. U zult alleen wel de snelste weg naar het volgende punt zelf moeten zien te vinden. Het is een kwestie van tijd, inzicht en creativiteit. Ook krijgt u van ons nog wat lekkers mee voor de lekkere trek! Voordeel is wel dat u zich kunt oriënteren door de vele torens die boven de huizen uitsteken. Zutphen is staat namelijk bekend als 'de torenstad' van Gelderland. Na afloop komt u allemaal bijeen voor de uitreiking van de hoofdprijs en een lekker drankje. Het beste team wordt in het zonnetje gezet. Veel plezier!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- 1 GPS apparaat per team
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team

Prijs:

15 - 29 personen € 23,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan