Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht Urk

Details over dit uitje
GPS Speurtocht Urk

Met deze GPS Speurtocht van Huisbrand Events zorgen wij dat u binnen no-time de weg weet in Urk. Door middel van een GPS apparaat en leuke vragen zullen wij uw kennis bijspijkeren over de rijke historie, beroemde gezelligheid en de mooie pleinen die de stad bezit. Uiteraard krijgt u wat lekkers mee voor onderweg en maakt u kans op een leuke prijs, als u er in slaagt als beste deze speurtocht te beëindigen.

De weg vragen in Urk is niet al te moeilijk. Hoewel het dialect voor sommige onverstaanbaar is, spreekt een Urkenaar ook gewoon Nederlands. Toch brengt Huisbrand Events u tijdens deze speurtocht op weg met behulp van GPS. Op die manier kunt u alle bezienswaardigheden gemakkelijk bezoeken en hoeft u niet voortdurend de weg te vragen. De vele pittoreske huisjes waar oeroude vissersgeslachten nog steeds wonen, de vuurtoren, de markante kerkjes en allerlei andere monumenten, u ziet ze allemaal!

Uw weg door de stad wordt gevonden met behulp van een handige GPS-receiver, die u vertelt waar u het volgende monument, gebouw of interessante detail kunt vinden. Natuurlijk moet u wel zelf de snelste route naar de nieuwe coördinaten zien te vinden! Tevens vindt u in een opdrachtenboekje verschillende vragen over alle pittoreske plekken waar u langs komt. Vragen die u moet zien te beantwoorden! Na afloop komen we allen samen voor de uitreiking van de hoofdprijs die aan het team met de meeste goede antwoorden wordt toegekend.

Met deze GPS Speurtocht nemen we u mee naar het roemrijke verleden van deze oude vissersplaats, momenteel de kleinste Gemeente van Flevoland maar zeker ook de mooiste!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- GPS apparaat
- Enthousiaste begeleiding
- Een tasje met wat lekkers!
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team

Prijs:

15 - 29 personen € 23,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

De GPS speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "GPS treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan