Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht Scheveningen

Details over dit uitje
GPS Speurtocht Scheveningen

Met deze GPS Speurtocht in Scheveningen leidt de Huisbrand Events gids u aan de hand van leuke vragen en opdrachten door de stad, met haar rijke historie en beroemde gezelligheid. Onder enthousiaste begeleiding zoekt u uw weg over de mooie pleinen van de stad, met haar smalle straatjes, langs de prachtige kerken en gezellige markten. Uiteraard krijgt u wat lekkers mee voor onderweg en maakt u kans op een leuke prijs, als u er in slaagt als beste deze speurtocht te beëindigen.

Dit is niet zomaar een speurtocht langs het Kurhaus en het strand, u krijgt namelijk de hulp van de modernste technologie, en dat maakt deze speurtocht nou net even wat leuker! Met de GPS Speurtocht van Huisbrand Events maakt u van uw uitje een memorabele belevenis! Het is vooral ook een fantastische teambuilding experience!

Uw gezelschap, collega´s, vrienden of familie komen bijeen voor de ontvangst van een opdrachtenboekje, wat lekkers voor onderweg en het GPS-apparaat. Daarna vormt u verschillende teams of koppels die op pad gaan en leuke opdrachten gaan uitvoeren op een locatie die wij u via GPS doorgeven. Tocht is het niet zo makkelijk als u denkt.....

U heeft de coördinaten voor de volgende locatie maar wat nu? U moet natuurlijk zelf bepalen hoe u zo snel mogelijk op die plek komt, u kunt niet zomaar in een rechte lijn ernaar toe wandelen.

Uiteindelijk komt het hele gezelschap bij elkaar voor een lekker drankje en de uitreiking van de enige echte GPS Speurtocht hoofdprijs! Welk team heeft alle opdrachten het beste uitgevoerd binnen de gestelde tijd?

Inclusief:

- Ontvangst met GPS uitleg

- Een GPS en een vragen- en opdrachtenboekje

- Een tasje met wat lekkers voor onderweg

- Enthousiaste begeleiding

- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)

- Teambuilding

- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team

- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 23,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan