Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht Rotterdam

Details over dit uitje
GPS Speurtocht Rotterdam

Met de GPS Speurtocht van Huisbrand Events zorgen wij dat u binnen no-time de weg weet in Rotterdam.

Door middel van een GPS apparaat en leuke vragen zullen wij uw kennis bijspijkeren over de rijke historie, beroemde gezelligheid en de mooie pleinen die de stad bezit.

Uiteraard krijgt u wat lekkers mee voor onderweg en maakt u kans op een leuke prijs, als u er in slaagt als beste deze speurtocht te beëindigen.

Op weg door de stad komt u ze allemaal tegen; de Erasmusbrug, de Coolsingel, de Kop van Zuid, het Hofplein en de Koopgoot. Markante plekken waar Rotterdam bekend om staat en waar u uw weg moet zien te bepalen met behulp van GPS. Wij laten u natuurlijk niet verdwalen en leiden u vanaf de Coolsingel langs alle bekende bezienswaardigheden.

Uw weg door de stad wordt gevonden met behulp van een handige GPS-receiver, die u vertelt waar u het volgende monument, gebouw of interessante detail kunt vinden. Natuurlijk moet u wel zelf de snelste route naar de nieuwe coördinaten zien te vinden!

Tevens vindt u in een opdrachtenboekje verschillende vragen over alle pittoreske plekken waar u langs komt. Vragen die u moet zien te beantwoorden!

Na afloop komen we allen samen voor de uitreiking van de hoofdprijs die aan het team met de meeste goede antwoorden wordt toegekend.

Langs de oevers van de Nieuwe Maas is het zeker goed toeven! Misschien moet u toch eens die watertaxi proberen op weg naar Hotel New York voor een lekkere lunch!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- GPS apparaat
- Enthousiaste begeleiding
- Een tasje met wat lekkers!
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team

Prijs:

10 - 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 23,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

De GPS speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "GPS treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan