Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht Maastricht

Details over dit uitje
GPS Speurtocht Maastricht

Met deze GPS Speurtocht van Huisbrand Events zorgen wij dat u binnen no-time de weg weet in Maastricht. Door middel van een GPS apparaat en leuke vragen zullen wij uw kennis bijspijkeren over de rijke historie, beroemde gezelligheid en de mooie pleinen die de stad bezit. Uiteraard krijgt u wat lekkers mee voor onderweg en maakt u kans op een leuke prijs, als u er in slaagt als beste deze speurtocht te beëindigen.

Bent u nog nooit eerder in Maastricht geweest? Dan wordt het tijd voor een grondige kennismaking met deze prachtige stad die ontstaan is aan de rivier de Maas in onze zuidelijkste provincie. Waar oude en moderne architectuur worden afgewisseld met heerlijke pleinen, verassende stadswijken zoals het Centre Céramique en waar het mooie stadhuis en de gezellige Markt plaats bieden aan vele kroegjes, musea en chique winkels en galeries.

Uw weg door de stad wordt gevonden met behulp van een handige GPS-receiver, die u vertelt waar u het volgende monument, gebouw of interessante detail kunt vinden. Natuurlijk moet u wel zelf de snelste route naar de nieuwe coördinaten zien te vinden! Tevens vindt u in een opdrachtenboekje verschillende vragen over alle pittoreske plekken waar u langs komt. Vragen die u moet zien te beantwoorden! Na een uurtje wandelen neemt u even pauze in een gezellige kroeg, waarna u door gaat met het vervolg van deze unieke excursie. Na afloop komen we allen samen voor de uitreiking van de hoofdprijs die aan het team met de meeste goede antwoorden wordt toegekend.

Bezoek Maastricht en maak kennis met de Limburgse gemoedelijkheid, het schitterende decor en de eeuwenoude cultuur. Reserveer uw GPS Speurtocht Maastricht en leer alles over deze fascinerende parel aan de Maas.

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- GPS apparaat
- Enthousiaste begeleiding
- Een tasje met wat lekkers!
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team

Prijs:

10 - 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 23,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

De GPS speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "GPS treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan