Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht Hoorn

Details over dit uitje
GPS Speurtocht Hoorn

Met deze GPS speurtocht van Huisbrand Events zorgen wij dat u binnen no-time de weg weet in Hoorn. Door middel van een GPS apparaat en leuke vragen zullen wij uw kennis bijspijkeren over de rijke historie, beroemde gezelligheid en de mooie pleinen die de stad bezit. Uiteraard krijgt u wat lekkers mee voor onderweg en maakt u kans op een leuke prijs, als u er in slaagt als beste deze speurtocht te beëindigen.

Gezellig op stap met vrienden of familie in één van de leukste steden van Noord-Holland? Met de GPS Speurtocht Hoorn van Huisbrand Events maken we uw wandeling met vrienden, collega´s of familie extra speciaal. Aan de hand van een door ons gemaakt vragen- en opdrachtenboekje ontdekt u de leukste feitjes over de stad en u wandelt gezellig langs alle fraaie monumenten.

Uw begeleider deelt het gezelschap op in verschillende teams. U krijgt eerst nog even uitleg over het GPS-systeem waarmee u uw route door Hoorn zult moeten bepalen. U kunt natuurlijk niet echt in één rechte lijn van A naar B wandelen, u zult zelf de snelste route naar uw uiteindelijke bestemming moeten zoeken.

Ondertussen krijgt u van ons nog allerlei leuke vragen voorgeschoteld over de stad en de historische monumenten. Maar dat is niet alles. Een tasje met wat lekkers zorgt ervoor dat u deze speurtocht vol energie kunt afronden. Het hele gezelschap komt daarna bij elkaar voor de uitreiking van de enige echte hoofdprijs aan het beste team. Wie heeft alle vragen correct beantwoord en wie was het snelst weer binnen? Veel plezier!

Inclusief:

- Ontvangst met GPS uitleg
- Een GPS en een vragen- en opdrachtenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 23,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in English).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan