Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht Hilversum

Details over dit uitje
GPS Speurtocht Hilversum

Met deze GPS Speurtocht van Huisbrand Events zorgen wij dat u binnen no-time de weg weet in Hilversum. Door middel van een GPS apparaat en leuke vragen zullen wij uw kennis bijspijkeren over de rijke historie, beroemde gezelligheid en de mooie pleinen die de stad bezit. Uiteraard krijgt u wat lekkers mee voor onderweg en maakt u kans op een leuke prijs, als u er in slaagt als beste deze speurtocht te beëindigen.

Leuke opdrachten uitvoeren in teamverband in het centrum van Hilversum en de concurrentie verpletteren, dat is natuurlijk waar het tijdens deze GPS Speurtocht om draait. U wandelt door de stad aan de hand van een route die het GPS-apparaat aangeeft en voert allerlei interessante, verrassende en grappige opdrachten uit.

Uw gezelschap, familie, vrienden of collega's worden verdeeld in verschillende teams en elk team krijgt de beschikking over opdrachtenboekje, een ultramodern GPS-apparaat dat de richting bepaalt voor weer een nieuwe verrassing! Ondertussen draagt iemand van u een tas vol lekkers voor onderweg! Zo loopt u dwars door het centrum van Hilversum, met een schuin oog op de concurrent natuurlijk die net iets beter is in het lezen van de coördinaten. Geniet ook ondertussen nog even van alle mooie monumenten, villa's van beroemde architecten en het gezellige centrum!

Heeft de satelliet u een beetje de weg gewezen? Het is te hopen want het is tijd voor de prijsuitreiking! Het beste team wordt gehuldigd en gaat er met een prachtig presentje vandoor! Nu is het tijd om te genieten van een drankje! Proost!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- 1 GPS apparaat per team
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team

Prijs:

10 - 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 23,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

De GPS speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events 'GPS treasure hunts' are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan