Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht Helmond

Details over dit uitje
GPS Speurtocht Helmond

Met deze GPS speurtocht van Huisbrand Events zorgen wij dat u binnen no-time de weg weet in Helmond. Door middel van een GPS apparaat en leuke vragen zullen wij uw kennis bijspijkeren over de rijke historie, beroemde gezelligheid en de mooie pleinen die de stad bezit. Uiteraard krijgt u wat lekkers mee voor onderweg en maakt u kans op een leuke prijs, als u er in slaagt als beste deze speurtocht te beëindigen.

Een speurtocht met moderne middelen, dat is de GPS Speurtocht Helmond van Huisbrand Events! Door het gebruik van coördinaten leiden wij u tijdens deze speurtocht naar steeds nieuwe plekken in deze gezellige stad. Zo leert u het centrum pas goed kennen. U lost tussendoor een aantal leuke opdrachten op en u sleept uiteraard de hoofdprijs in de wacht!

Uw weg door de stad wordt gevonden met behulp van een handige GPS-receiver, die u vertelt waar u het volgende monument, gebouw of interessante detail kunt vinden. Natuurlijk moet u wel zelf de snelste route naar de nieuwe coördinaten zien te vinden! Tevens vindt u in een opdrachtenboekje verschillende vragen over alle pittoreske plekken waar u langs komt. Vragen die u moet zien te beantwoorden!

Heeft u alle opdrachten correct en binnen de tijd uitgevoerd? En niet verdwaald? Dan komt uw team zeker in aanmerking voor de enige echte hoofdprijs van Huisbrand Events. Ontdek het centrum van Helmond op moderne wijze!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- GPS apparaat
- Enthousiaste begeleiding
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team

Prijs:

10 - 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 23,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

De GPS speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "GPS treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan