Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht Enschede

Details over dit uitje
GPS Speurtocht Enschede

Met deze GPS Speurtocht van Huisbrand Events zorgen wij dat u binnen no-time de weg weet in Enschede. Door middel van een GPS apparaat en leuke vragen zullen wij uw kennis bijspijkeren over de rijke historie, beroemde gezelligheid en de mooie pleinen die de stad bezit. Uiteraard krijgt u wat lekkers mee voor onderweg en maakt u kans op een leuke prijs, als u er in slaagt als beste deze speurtocht te beëindigen.

Van de Oude Markt tot aan het Twents Rijksmuseum, Enschede heeft een groot kloppend hart dat beter bekeken moet worden. Deze GPS Speurtocht brengt het centrum van de stad pas echt in kaart en laat u genieten van allerlei architectonische pracht. U komt zelfs langs het stadhuis wat in 2000 fungeerde als crisiscentrum voor de vuurwerkramp. Wandel door Enschede met behulp van de satelliet, dat is de GPS Speurtocht van Huisbrand Events.

Uw weg door de stad wordt gevonden met behulp van een handige GPS-receiver, die u vertelt waar u het volgende monument, gebouw of interessante detail kunt vinden. Natuurlijk moet u wel zelf de snelste route naar de nieuwe coördinaten zien te vinden! Tevens vindt u in een opdrachtenboekje verschillende vragen over alle pittoreske plekken waar u langs komt. Vragen die u moet zien te beantwoorden! Na afloop komen we allen samen voor de uitreiking van de hoofdprijs die aan het team met de meeste goede antwoorden wordt toegekend.

Boeiend, verrassend en interessant, Enschede is een prettige stad om te vertoeven. Onze satelliet helpt u op weg door het centrum en uw gezelschap verdwaald nergens! Wel zo handig!

Inclusief:

- Een vragen- en opdrachtenboekje
- GPS apparaat
- Enthousiaste begeleiding
- Een tasje met wat lekkers!
- 1 drankjes (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team

Prijs:

15 - 29 personen € 23,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

De GPS speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "GPS treasure hunts" are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan