Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht Den Bosch

Details over dit uitje
GPS Speurtocht Den Bosch

Met deze GPS speurtocht van Huisbrand Events zorgen wij dat u binnen no-time de weg weet in Den Bosch. Door middel van een GPS apparaat en leuke vragen zullen wij uw kennis bijspijkeren over de rijke historie, beroemde gezelligheid en de mooie pleinen die de stad bezit. Uiteraard krijgt u wat lekkers mee voor onderweg en maakt u kans op een leuke prijs, als u er in slaagt als beste deze speurtocht te beëindigen.

De GPS tocht Den Bosch is een leuke ontdekkingsreis langs alle bekende plekken, straten en pleinen van de stad. In diverse teams probeert u zo snel mogelijk uw doel te bereiken! En we lopen niet alleen maar over de Grote Markt of langs de St. Jan. Vandaag ontdekt u alle uithoeken van de stad.

Elk team krijgt van ons zijn eigen GPS-apparaat mee, er worden aan u steeds andere coördinaten doorgegeven. U weet dus vaak in welke richting u het ongeveer moet zoeken, maar niet welke straat u nou moet nemen om die locatie te bereiken. Zie het als een doolhof met gebouwen in plaats van groene heggen!

Deze GPS tocht is natuurlijk extra leuk met vrienden en collega's. Elk team strijdt om de felbegeerde hoofdprijs! Na afloop bepaalt de jury welk team de klus het beste heeft geklaard, zijn het de jonkies die hard kunnen rennen of de oudjes die zorgvuldiger hun best deden? Geniet van deze GPS reis door de leukste stad van Brabant!

Inclusief:

- Een GPS met een vragen- en antwoordenboekje
- Enthousiaste begeleiding
- GPS puzzeltocht
- 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
- Teambuilding
- Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 23,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 21,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events "treasure hunts" are also available in the English language).

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan