Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Fietspuzzeltocht Haarlem

Details over dit uitje
GPS Fietspuzzeltocht Haarlem

Gewapend met een vragenboek, GPS-apparaat en het juiste richtingsgevoel stuurt Huisbrand Events u vandaag op pad, met de GPS Fietspuzzeltocht in Haarlem. U fietst (met begeleider) door de stad, met een opdracht, zonder te weten waar u finisht. Spannend! Zo ontdekt u op sportieve wijze op één dag een groot deel van de stad. ‘Rechtsaf, dan rechtdoor, rechtsaf, even oversteken en u bent alweer beland bij de volgende vraag…’

Test uw vaardigheid met fiets en plattegrond in Haarlem en doe mee met de Huisbrand Events Satellietfietspuzzeltocht! Geen ouderwetse puzzeltocht, maar één die geheel in de huidige tijd past!
In groepen van maximaal 8 deelnemers ontdekt u al puzzelend wat deze mooie stad Haarlem te bieden heeft. Uw zeer professionele gids bestaat uit een gps-ontvanger, die geleid wordt door 24 satellieten die ergens boven de aarde zweven. Lijkt gemakkelijk, maar vergeet niet dat gps alleen met lijnen werkt en dus alleen de route hemelsbreed kan vertellen! Aan u de taak om de juiste steegjes, straatjes en grachtjes te vinden en ondertussen de puzzels op te lossen…

De resultaten van de puzzeltocht én uw eindtijd leiden immers uiteindelijk tot een overall winnaar.

Inclusief:

– Ontvangst met GPS uitleg
– Een GPS en een vragen- en opdrachtenboekje
– Fiets
– Enthousiaste begeleiding
– 1 drankjes (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
– Teambuilding
– Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 29,50 p.p. excl. BTW

15 – 29 personen € 27,50 p.p. excl. BTW

30 – > personen € 24,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events “treasure hunts” are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan