Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Fietspuzzeltocht in Amsterdam

Details over dit uitje
GPS Fietspuzzeltocht in Amsterdam

Gewapend met een vragenboek, GPS-apparaat en het juiste richtingsgevoel stuurt Huisbrand Events u op pad, met de GPS Fietspuzzeltocht in Amsterdam.

U fietst door de stad, met een opdracht, zonder te weten waar u finisht. Spannend! Zo ontdekt u op sportieve wijze op één dag een groot deel van de stad. ‘Rechtsaf, dan rechtdoor, rechtsaf, even oversteken en u bent alweer beland bij de volgende vraag…’

Wilt u een fietstocht door Amsterdam doen en niet verdwalen? Dat is toevallig! Wij hebben net die sportieve tocht door onze hoofdstad georganiseerd waar iedereen de weg kan bepalen door middel van GPS. In combinatie met verschillende puzzelopdrachten is dit fietsavontuur een unieke mix van actie en sportiviteit!

We verdelen uw gezelschap in pelotons van maximaal 8 deelnemers. Elke groep neemt een GPS ontvanger mee die uw volgende locatie exact kan bepalen. Maar u moet zigzaggend door de stad dit punt zien te bereiken en ondertussen nog wat ludieke, interessante en opzienbarende puzzelopdrachten oplossen.

De resultaten van de puzzeltocht én uw eindtijd leiden immers uiteindelijk tot de uiteindelijke winnaar. Alvast heel veel plezier!

Inclusief:

– Ontvangst met GPS uitleg
– Een GPS en een vragen- en opdrachtenboekje
– Fiets
– Enthousiaste begeleiding
– 2 drankjes (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
– Teambuilding
– Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 29,50 p.p. excl. BTW

15 – 29 personen € 27,50 p.p. excl. BTW

30 – > personen € 24,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events “treasure hunts” are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan