Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Fietspuzzeltocht Utrecht

Details over dit uitje
GPS Fietspuzzeltocht Utrecht

Huisbrand Events maakt gebruik van satellieten. Jazeker, zo hightech zijn we dan ook wel weer. Het doel van deze fietspuzzeltocht is om binnen de tijd alle vragen en opdrachten uit te voeren. Dit evenement is dus zeker geschikt voor een licht competitieve familie, een avontuurlijk vrijgezellenfeest of een sportief onderonsje met vrienden of collega’s die wel eens aan wat teambuilding willen doen.

Welkom op de GPS fietspuzzeltocht dwars door het centrum van Utrecht. Via het GPS systeem, dat u van ons meekrijgt, baant u zich een weg door het stadsverkeer. Onderweg moet u af en toe even stoppen om een fascinerende, grappige of speciaal voor deze tocht bedachte opdracht uit te voeren. Laten we die opdrachten nog maar even als verrassing houden dan. Het vinden van elke locatie is natuurlijk al een puzzel op zich!

Na afloop komt iedereen bij elkaar voor juryoverleg en de onvermijdelijke uitreiking van de enige echte hoofdprijs en om te genieten van een welverdiend drankje. Wel team heeft zijn tour het beste afgelegd?

Inclusief:

– Een GPS met een vragen- en opdrachtenboekje
– Enthousiaste begeleiding
– GPS fietspuzzeltocht
– 2 drankjes (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
– Fiets
– Teambuilding
– Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 29,50 p.p. excl. BTW

15 – 29 personen € 27,50 p.p. excl. BTW

30 – > personen € 24,50 p.p. excl. BTW

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan