Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

GPS Fietspuzzeltocht Antwerpen (België)

Details over dit uitje
GPS Fietspuzzeltocht Antwerpen (België)

Gewapend met een vragenlijst, GPS-apparaat en richtingsgevoel stuurt Huisbrand Events u vandaag op pad, in de GPS Fietspuzzeltocht in Antwerpen (België).

U fietst door de stad, met een opdracht, zonder te weten waar u finisht. Spannend! Zo ontdekt u op sportieve wijze op één dag een groot deel van de stad.

‘Rechtsaf, dan rechtdoor, rechtsaf, even oversteken en u bent alweer beland bij de volgende vraag…’

De stád Antwerpen? ’t Is net een dorp! Hoppa, we trappen misschien ook nog even langs het Diamantenmuseum en de dierentuin. Uiteraard vertellen we dit nog niet, want jullie GPS apparaat helpt jullie met de route. Al peddelend crosst u in no time de hele stad door.

Een oer-Hollandse activiteit vraagt om smakelijke energieverschaffing; vandaar een korte stop bij een kroegje.’ In totaal duurt deze tocht (inclusief stops) drie uur; te kort voor zadelpijn, lang genoeg om veel van Antwerpen te zien. Daarnaast rijst de vraag wie de winnaar van de speurtocht wordt. Kennis en creativiteit worden op passende wijze beloond.

Inclusief:

– Een GPS met een vragen- en antwoordenboekje
– Enthousiaste begeleiding
– 2 drankjes (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
– Fiets
– Teambuilding
– Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events ‘treasure hunts’ are also available in the English language).

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Beleef ook bij Huisbrand Events uw sportieve activiteiten, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsuitstapje, boottocht, Crazy88, evenement, kroegentocht, personeelsfeest, rondvaart op een rondvaartboot, spelprogramma, stadswandeling, teamuitje, uitjes voor groepen of individuen, vrijgezellenfeest, vaararrangement, wijnproeverij, in steden in Nederland en België.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan