Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Duintocht

Details over dit uitje
GPS Duintocht

Even lekker de duinen in met collega’s, vrienden en vriendinnen ? Dat kan samen met de gidsen en begeleiders van Huisbrand Events. Onze GPS Duintocht is op diverse locaties en in meerdere kustplaatsen in Nederland te boeken! Ideaal voor dat sportieve en avontuurlijke groepsuitje, dat originele bedrijfsuitje of met de hele familie.

Heerlijk dwalen door bos en duin, over smalle klinkerweggetjes en zanderige duinpaden. We verdelen uw gezelschap in een aantal teams. Elk team gaat de duinen op z’n eigen manier en op basis van een zelf uitgestippelde route verkennen.

We laten u uiteraard niet aan uw lot over! Wij laten u het door u uitgekozen duingebied verkennen met behulp van GPS! U krijgt van ons een GPS ontvanger, een aantal coördinaten en een vragen- en opdrachtenboekje.

Aan de hand van de ingegeven coördinaten vertellen zo’n 24 verschillende satellieten u waar u zich bevindt en waar u naar toe moet gaan.

Onderweg dient u wel nog even een aantal niet zo eenvoudige opdrachten uit te voeren.

Genieten van één van mooiste natuurgebieden en misschien ook nog als beste team uit de bus komen; hoe kun je beter je activi-tijd besteden?

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding
– 1 consumptie
– Consumptie voor onderweg
– GPS
– Teambuilding
– Prijsuitreiking

Huisbrand Events gebruikt cookies voor optimale performance.