Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Winter Brunch

Details over dit uitje
Get the Picture Winter Brunch

De Huisbrand Events ‘Get The Picture Winter Brunch’ is een fotospeurtocht gecombineerd met lekkere winterkost, uitgeserveerd op drie verschillende locaties. Tijdens dit gezellige groepsuitje gaat u in teams de door u gekozen stad verkennen en van alle bijzonderheden fraaie plaatjes maken. Uw begeleider neemt u mee naar drie verschillende locaties om lekker te brunchen en onderweg er naar toe gaat u allerlei bijzondere, interessante en speciale foto-opdrachten uitvoeren. Te boeken in alle grote steden van Nederland en België, of het nu vijf graden boven of twintig graden onder nul is!

Huisbrand Events reserveert voor u drie verschillende restaurants in de door u gekozen stad en in ieder etablissement geniet u van een ander gerecht. Tussen de gerechten door gaat u lekker op pad met een fotocamera, een stadskaart en een opdrachtenboekje  (overigens, wij raden ook een warme muts aan, mag ook een kerstmutsje zijn).

Elk team zoekt op de kaart de meest optimale route en ondertussen moeten er kiekjes gemaakt worden van de mooiste objecten die de stad te bieden heeft. In het laatste restaurant wordt u ook weer welkom geheten door de begeleider die onder genot van een heerlijk dessert een prijsuitreiking verzorgt, want uiteraard kan er maar één team het beste zijn.

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 14.45 Get The Picture deel 1
14.45 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 16.45 Get The Picture deel 2
16.45 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:

– Uitgebreide 3-gangen lunch in drie verschillende restaurants
– Leuke prijs voor het winnende team
– Professionele begeleiding
– Een camera voor elk team
– Teambuilding
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen 49,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen 47,50 p.p. excl. BTW
30 –  > personen 44,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan! Optioneel:

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan