Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Fietsspeurtocht Den Bosch

Details over dit uitje
GPS Fietsspeurtocht Den Bosch

Zoekt u nog een sportief uitje in het centrum van Den Bosch? Wat dacht u van een leuke fietstocht u met behulp van een GPS-apparaat. U moet zo snel mogelijk de verschillende locaties bereiken en daar dient u de vragen over de stad op te lossen. De GPS fietstocht van Huisbrand Events wordt gespeeld in verschillende teams, helemaal perfect voor een uitje met collega’s, vrienden of de jaarlijkse familiereünie. Even helmaal wat anders!

Den Bosch is ideaal voor nieuwe ontdekkingen als GPS-coureur. De binnenstad is compact en kent tientallen straatjes en steegjes om het u zo ‘makkelijk’ mogelijk te maken. U moet op zoek gaan naar de snelste weg en zoekt dus steeds uw eigen route, kriskras door het centrum. Verkeerd gefietst? De GPS wijst gewoon naar de locatie waar u naartoe moet fietsen, maar pas op. Uw concurrenten liggen ook op de loer…

Het beste team krijgt van de jury de fantastische hoofdprijs en kan deze met tromgeroffel en een vrolijke glimlach in ontvangst komen nemen. Natuurlijk sluiten we deze GPS-fietstocht af met een lekker drankje! Het gaat natuurlijk niet om de winnaar, maar om het meespelen! (gelooft u het zelf?) Veel plezier!

Inclusief:

– Een GPS met een vragen- en opdrachtenboekje
– Enthousiaste begeleiding
– GPS fietspuzzeltocht
– 2 drankjes (bier, fris, huiswijn, koffie & thee)
– Fiets
– Teambuilding
– Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 29,50 p.p. excl. BTW

15 – 29 personen € 27,50 p.p. excl. BTW

30 – > personen € 24,50 p.p. excl. BTW

De speurtochten van Huisbrand Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Huisbrand Events “treasure hunts” are also available in the English language).

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan