Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Winter Dinner Game

Details over dit uitje
Empire City Winter Dinner Game

Bij Huisbrand Events organiseren we deze winter ook weer bijzondere stadsavonturen zoals de Empire City Winter Dinner Game. Onze City Games zijn in elke grote stad in Nederland en België te boeken en zijn de ideale aanjagers voor een feestelijk groepsuitje of bedrijfsuitje. Bovendien worden onze Winter Games gezellig afgewisseld met bezoekjes aan verschillende restaurants in een stad naar keuze.

Het spel wordt ‘s-avonds afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking en een lekker warm drankje. Het stadsspel is zo georganiseerd dat er gewerkt moet worden aan de noodzakelijke teambuilding, dus ook als bedrijfsevent is deze game prima geschikt om de collega’s beter te leren kennen.

Hoe werkt het Empire City Gamespel?
Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team is een vastgoedkantoortje met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in de vastgoed portefeuille krijgen. Is jullie team slimmer en sneller dan de concurrentie, dan zal jullie bankrekening het snelste groeien.

De teamleden krijgen meerdere GPS tablets en portofoons mee tijdens het avontuur. Op de tablets zien jullie een plattegrond van de door jullie uitgekozen stad, de locatie van jullie team en die van de concurrentie en de gebouwen die jullie moeten zien te omsingelen. Door gebouwen “in te sluiten” komen deze in jullie portefeuille. Maar let op: als de tegenstander jullie insluit stelen ze geld van jullie rekening. Kortom, spanning en spektakel en een groepsuitje waarbij je een beetje teambuilding goed kan gebruiken.

Lekker dineren tijdens het spel
Uiteraard zorgen wij ervoor dat jullie niet hongerig naar huis gaan. Tijdens het spel schuif je namelijk aan in drie verschillende restaurants voor weer een ander voortreffelijk gerecht. Stamppot, erwtensoep of gewoon de Franse keuken, gewoon lekkere winterkost! Veel plezier!

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding
– Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants
– GPS Tablets
– Teambuilding
– Leuke prijs voor het beste team
– Deze winter in elke grote stad in Nederland of België te boeken!

Jullie kunnen kiezen uit de Empire City Winter Dinner Game of ons spannende misdaadspel genaamd; Crime City Winter Dinner Game. Net even een andere variant maar zeker zo leuk! Ook geschikt voor een enerverende vrijgezellenavond uiteraard!

Optioneel:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons speciale drankarrangement zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee in elk restaurant dat jullie bezoeken. En… zo kom je ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kan je elk arrangement in de door jullie gekozen stad op maat reserveren, ook als je met minder personen wilt deelnemen. Als je het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat je selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan