Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

De Kolonisten – Tablet City Game

Details over dit uitje
De Kolonisten – Tablet City Game

De Kolonisten van Catan, het meest populaire bordspel van dit moment, is de inspiratie voor deze nieuwe real-life City Game van Huisbrand Events. Hét groepsevenement dat in tientallen steden in Nederland en België wordt georganiseerd voor liefhebbers van avontuurlijke uitdagingen en gezellige teambuilding. Als een echte kolonist, met een 21e-eeuwse Tablet op zak, baant u zich een weg door de stad van uw keuze en probeert u zoveel mogelijk gebieden te koloniseren.

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt Tablets mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het originele bordspel, heeft u de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in de door u gekozen stad te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

Via de telefoon moet elk team de juiste route uitstippelen door de stad. Op sommige plekken staan foto-opdrachten op het programma zodat u laat zien dat uw team op de goede weg is. Uw listige tegenstander probeert u op alle fronten af te troeven door de beste grondstoffen te verhandelen of weg te kapen.

Het beste kolonistenteam maakt aanspraak op de enige echte hoofdprijs die tijdens de ‘Huisbrand Events ceremonie protocollaire’ wordt uitgereikt. Hoezo geen VOC-mentaliteit? Uw team is het meest creatieve, het meest vindingrijke en het meest op elkaar ingespeelde kolonistenteam. Toch?

Inclusief:

– Tablets
– Enthousiaste begeleiding
– Een drankje tijdens de prijsuitreiking
– Een leuke prijs voor het winnende team
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 –  19 personen  € 27,50 p.p. excl. BTW
20 –   > personen  € 24,50 p.p. excl. BTW

Voor provincies buiten de randsteden vragen wij een minimum aantal van 15 personen, met uitzondering van Den Bosch, Maastricht, Breda, Nijmegen, Tilburg en Eindhoven. 

Tip:

Uiteraard is dit gezellige groepsuitje of bedrijfsuitje van Huisbrand Events uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Voor minder deelnemers reserveren?

Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan