Keuze uit heel veel groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

City2City Trip Rotterdam – Amsterdam

Details over dit uitje
City2City Trip Rotterdam – Amsterdam

Het beste van 010 en 020 is nu te boeken bij Huisbrand Events! Onze City2City Trip kan als groepsuitje met vrienden of als bedrijfsuitje met collega’s worden geboekt en brengt jullie het beste van deze twee geweldige steden. Van het moderne industriële van Rotterdam tot het knusse en gezellige van Amsterdam.  Jullie beginnen met een fascinerende rondleiding door Rotterdam om na een rondvaart door de Rotterdamse haven per bus te worden vervoerd naar het centrum van Mokum. Tijdens de rondvaart wordt een uitgebreide lunch geserveerd.

Rotterdam:

De Kop van Zuid, het prachtige nieuwe CS, de Reus van Rem, de Koopgoot en tal van andere bezienswaardigheden zijn stuk voor stuk óf in combinatie te zien tijdens de eerste rondleiding door de Maasstad. Huisbrand Events kan elke rondleiding op maat voor jullie regelen! Daarna stappen jullie allemaal aan boord van een stevig schip dat circa twee uur lang de trots van elke Rotterdammer laat zien.

Amsterdam:

Mokum kan niet worden ontdekt zonder een rondleiding met privégids. Deze Amsterdammer leidt jullie langs de meest markante plekken in het centrum en vertelt prachtige verhalen over de mooiste gebouwen en monumenten. Daarna doen jullie allemaal mee aan een speciale Smartlappenworkshop, de ideale manier om die meezingers van André of Johnny Jordaan onder de knie te krijgen. Een zeer feestelijke afsluiting van deze complete City2City trip!

Programma-indicatie:

10.00-11.30 Rondleiding Rotterdam

11.30-13.30 Lunch cruise Rotterdam

13.30-15.00 Transfer naar Amsterdam per bus

15.00-16.30 Rondleiding Amsterdam

16.30-18.00 Smartlappen workshop

18.00-19.30 Transfer naar Rotterdam

Prijs:

20 – 24 personen € 99,50 p.p. excl. BTW
25 – 29 personen € 92,50 p.p. excl. BTW
30- > personen   € 84,50p.p. excl. BTW

Op maat jullie City2City Trip organiseren:

Willen jullie hierna lekker dineren in het lekkerste restaurant van de Amsterdamse grachtengordel of na afloop gezamenlijk per tourbus weer worden teruggebracht naar een bepaalde locatie? Alles is mogelijk!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan